Caramoanam
Image default
Management

Good new business ideas

Out-of-the-box & Creatieve Negosyo Ideeën

We weten dat u meer wilt, dus hebben we deze gids gemaakt voor de meer creatieve denkers die op zoek zijn naar buitenissige bedrijfsideeën.

 

Slaap Capsule Hotels

 

Afbeelding: Booking.com

 

Heb je ooit die “Sleep Pods” in Japan gezien? Dit zijn kleine “kamers” die mensen alleen boeken om te slapen omdat dat het enige is wat je er echt in kunt doen gezien de minuscule ruimte. Leuk concept, hè?

 

Over de hele wereld heeft het concept zich omgevormd tot volwaardige ontspanningsoorden, Sleep Capsule Hotels genaamd, die slaapfaciliteiten combineren met ontspanningsopties om het aantrekkelijker te maken voor gasten.

 

Elektrische fietsen (detailhandel en reparatie)

 

Afbeelding Credit: Business Insider

 

Dit artikel in de New York Times meldt dat elektrische fietsen (E-bikes) wereldwijd een aanzienlijke adoptie boost krijgen. De verkoop van deze door batterijen aangedreven fietsen begint nieuwe hoogten te bereiken waarvan de aantallen naar verwachting zullen groeien tot 35 miljoen in 2018 wereldwijd.

 

Wat maakt e-bikes tot een interessante zakelijke propositie? Om te beginnen kosten units een stuk minder dan het bezit van een auto/motorfiets en steeds meer mensen beginnen te houden van het concept van een elektrisch ondersteunde fiets.

 

3D Printing diensten

 

Image Credit: Big Think

 

Wat is een 3D Printer, vraagt u? Het is een apparaat dat een ontwerp omzet in een echt, fysiek prototype.

 

Cool, hè? Dus als je ooit een plastic sleutelhanger van je hoofd hebt willen ontwerpen, (weet niet zeker waarom dat het eerste is wat in je opkwam) is dit wat je zult gebruiken.

 

Deze dingen zijn prijzig, maar de prijzen zijn aanzienlijk gedaald sinds ze jaren geleden voor het eerst werden geïntroduceerd. Naast het produceren van spullen vanaf nul, kun je ook bestaande items aanpassen of verbeteren voor je klanten.

 

Cryptocurrency Geldautomaat

 

Image Credit: ICO Pulse

 

Tenzij je de afgelopen 5 jaar onder een steen hebt geleefd, heb je waarschijnlijk gehoord over Bitcoin en andere soorten van deze zogenaamde Cryptocurrencies. Ja, het gebeurt echt.

 

Wereldwijd erkende bedrijven zijn al begonnen met investeren in deze en zelfs overheden en banken van sommige landen beginnen de wateren van deze digitale wijze van betaling te testen.

 

Deze stijgende adoptie vertaalt zich in een gestage toename van Cryptocurrency bezitters.

 

Dat is waar Crypto ATMS om de hoek komen kijken. Naast het feit dat het een hub is voor bestaande eigenaren om cryptocurrency te kopen en verkopen met contant geld, maakt het het proces van het krijgen van in cryptocurrencies voor nieuwkomers gemakkelijker als gevolg van de fysieke aard van het handelen met een machine waar ze vertrouwd mee zijn.

 

Als eigenaar van een Crypto ATM-machine verdient u via transactiekosten.

 

Citywide Prepaid Wifi HotSpot Service

 

Image Credit: Turbo Future

 

Laat u niet intimideren door de naam. Het is in wezen een internet-café bedrijf zonder de winkel en computers, maar met een versterkt WiFi-dekkingsgebied.

 

Als u ooit geprobeerd hebt om verbinding te maken met een openbaar wifi-netwerk en u werd doorgestuurd naar een webpagina die u vroeg om in te loggen, dan is dat in feite het. Maar voordat je dat kunt doen, wordt je gevraagd credits te kopen zodat je verbinding kunt maken en surfen met die wifi-verbinding.

 

Eenvoudig genoeg, toch? Citywide Prepaid Wifi Hotspot Services willen hetzelfde doen, maar op een veel, veel breder gebied.

 

Slimme huisautomatisering en IoT-diensten

 

Dat wordt uitgesproken als “Ay-o-ti”, gekkie. Het “Internet of Things” of gewoon IoT, was de term die werd bedacht om te verwijzen naar het netwerk van aangesloten apparaten die zijn uitgerust met een eigen identificatiecode (denk IP-adres), zodat elk apparaat met elkaar kan “praten”.

 

Samsung was zo enthousiast over het concept van IoT dat mede-CEO B.K Yoon van Samsung in 2015 aankondigde dat alle Samsung-apparaten tegen 2020 geschikt zullen zijn voor IoT.

 

En als het aankomt op adoptie, komt er misschien geen ander segment in de buurt van IoT-gebruik dan Smart Home Automation.

 

Als Smart Home Automation ondernemer is het uw doel om installatie- en onderhoudsdiensten van deze apparaten aan te bieden.

 

Bijvoorbeeld, thermische sensoren kunnen worden geïnstalleerd rond het huis, zodat de AC automatisch zichzelf aanpast op basis van de voorkeursinstellingen van de klant.

 

Agentschap voor Influencers

Herinner je je die scène in de film “Jerry Maguire”? Cuba Gooding Jr was aan het praten met Tom Cruise (zijn agent) over de telefoon toen hij begon te schreeuwen: “Show me the Money!” Als een agent, is het Tom’s taak om een geweldig contract voor Cuba te vinden en te krijgen.

 

Als prof atleten, filmsterren, auteurs, beroemdheden, enz., agenten hebben, dan kan misschien hetzelfde concept worden gebruikt voor “Influencers” , toch? Dit zijn de mensen die een gigantische aanhang hebben in de sociale media.

 

Hun gedachten, meningen en zelfs de spullen die ze gebruiken hebben een grote invloed op hun volgers.

 

Een agentschap of talent management voor influencers (of zelfs video game streamers) kan dienen als hun eigen agent die zal omgaan met contractonderhandelingen, zakelijke en juridische deals, en het vinden van meer klanten.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/